/

 

 

Welkom bij Puur Marieke! HUID-EN VITALITEITSCOACH

Puur Marieke is de plaats om te ontspannen, natuurlijke huidverzorging is mijn passie.
Schoonheid bereik je niet alleen door de huid goed te verzorgen en te voeden. Gezonde voeding, iedere dag een half uur bewegen en ontspannen in het leven staan, is ook van invloed op je huid. Daarom ben ik me gaan verdiepen in de mens als geheel, een holistische aanpak. Uiterlijk en innerlijk beïnvloeden elkaar!


Huidproblemen zijn vaak het oppervlakkig manifesteren van een dieper gelegen disbalans. Zoals een opeenhoping van toxines (afvalstoffen), het uit balans zijn van de hormoonspiegel of emotionele problemen cq. stress.  Door middel van kruiden, oliën en theeën worden de behandelingen precies op maat gemaakt en hebben een heilzame werking. Dit is een holistische manier van werken zodat alle facetten worden behandeld.

Marieke

Met 32 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste en als gediplomeerd natuurvoedingsadviseur geef ik advies voor het innerlijk en behandelingen op maat voor het uiterlijk. In mijn praktijk werk ik met: 


Dr. Grandel
Als basis voor de producten gebruikt Dr. Grandel bij voorkeur natuurlijke producten zoals tarwekiemen, tarwezemelen en kiemoliën. Dit zijn natuurlijke leveranciers van vitamines, mineralen en ballaststoffen. Met geselecteerde werkstoffen uit de natuur, die in verbinding staan met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en een moderne producttechniek, zorgt Dr. Grandel voor een intensieve werking en uitstekende huidverdraagzaamheid.

Grandel webshop

Bashya

De producten van Bashya zijn 100% natuurlijk, ecologisch verantwoord en fairtrade. Kortom, een prachtig merk met eerlijk en zuivere producten die topresultaten leveren voor zowel de innerlijke en uiterlijke verzorging als het geestelijk welzijn.  

Elektrisch ontharen
Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het elektrisch ontharen in het gelaat. Het is niet algemeen bekend dat zodra je de haartjes epileert je juist de haargroei activeert. Door elektrisch te ontharen maak je de wortel zwakker waardoor de haren op termijn niet meer terugkomen. De restharen bij laserontharing kunnen ook behandeld worden door de blendmethode. Veel zorgverzekeraars vergoeden een gedeelte van de kosten van het elektrisch ontharen.