/

 

 

Welkom in de wereld van Bashya!

Een geheel nieuwe kijk op huidverzorging. Ervaringen en wetenschappen uit de Chinese leer, aromatherapie, kruidenleer, reflexologie, acupressuur, ontspanningstechnieken zijn allemaal samengekomen in één Bashya ervaring. Bashya laat je de helende krachten van warme oliën, kruiden, theeën, oosterse en westerse massagetechnieken ervaren. Maak kennis met Bashya's eerlijke, heilzame producten en behandeltechnieken voor de diepere behandeling van uiterlijke en innerlijke verzorging en geestelijk welzijn. 

Edelsteentherapie
Edelsteentherapie kunnen een aanvulling zijn om het evenwicht te hervinden. Zij zijn geïntegreerd in de behandelingen en leveren een enorme bijdrage aan het algehele resultaat. 

Fytotherapie
Eeuwenlang gebruiken mensen geneeskrachtige planten en kruiden voor hun gezondheid. Vandaag de dag is deze natuurlijke geneeswijze uitgegroeid tot een moderne kruidengeneeskunde. Via hoogtechnologische methoden worden de inhoudsstoffen gehaald uit planten en kruiden. Zoals ook de natuur streeft naar evenwicht en harmonie, zo werken ook de fytotherapie en aromatherapie in op de mens. Het behandelen van gezondheidsklachten gebeurt door herstel van het evenwicht van de cliënt, waardoor de gezondheid terugkeert.